Malin Åkerström

Onsdag

Publicerad 2016-05-25 09:38:33 i Allmänt,

Nu är jag påväg till skolan även om det blev några tåg senare än vad som skulle varit bra. Men jag har varit tur och retur till Uppsala för att lämna Contendra på Ultuna. Eftersom det inte fanns en människa på plats och datorer som strulade när någon väl dykte upp efter att jag hetsringt till alla telefonnummer jag kunde hitta så blev jag sen. Trots att vi igår eftermiddag sa vilken tid jag skulle komma och det skulle finnas personal på plats mm... Aja Tendran är på plats för en akut scintigrafi eftersom hon är sämre och har för ont för att man bara ska vänta. Stackars min älskade stora fantastiska tjej. Hon får sova över för hon kommer vara så giftig av radioaktiva ämnen så man måste sköta henne med skyddsutrustning. Sjukt ändå vad med gift hon ska få i sig!! Hoppas att de hittar ett fel och ett som är lätt att åtgärda. 

Gårdagen började bra med ett härligt pass på finaste Diva. Hon var så bra och så fin så jag klev av henne helt lycklig. Efter henne åkte jag och mockade åt mina hästar och fixade stallet innan jag åkte till Topanga för att åka till Håkan. Hon är väldigt halt på vänster framben... Något har hänt under hennes vila. Men det släckte på bedövning så vi vet vart det sitter i alla fall. Men ändå vet man inte exakt vad felet är. Vi har en hypotes om det efter lite fynd och det verkar inte vara så allvarligt men det återstår att se om 2 veckor. Den eviga väntan av oro, tro, hopp och stundtals förtvivlan. Mina älskade djur måste må bra för då mår jag också bra! 

Tur att jag hade Asta och Princen att rida på kvällen så man slapp tänka så mycket. Asta var dessutom fantastisk! 

Idag går jag min sista dag i skolan för terminen men jag har en hemtenta att skriva innan jag kan gå på lov. Men halva mig har redan gått på lov. Jag måste kämpa på lite till så är det strax över för ett tag. 

Återigen så tacksam över dig!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela