Malin Åkerström

Livet levererar inte

Publicerad 2016-05-31 22:07:25 i Allmänt,

Usch vad svårt det är att sätta ord på mina känslor just nu. Det är en blandning av förtvivlan, uttråkan, trötthet, stress, uppgivenhet, glädje, ledsamhet, oro och kärlek. Men ändå mest kärlek för jag delar så mycket kärlek med framförallt mina hästar varje dag. 

Igår red jag lite mer än väntat då jag åkte och hoppade 3 hästar i närheten. En grå 7-åring en brun 8-åring och en liten ponny. Mr Brun var riktigt fin och den grå också! Ponnyn var gullig. 

Red bara Princen hos galoppisarna då Asta hade tappat en sko men jag och Prince tog då en långrunda vilket var till hans förtjusning. 

Diva fick en tur i skogen och kändes riktigt fin och inte ens det minsta divig var hon. 

Topanga blev ryktad och Contendra likaså. Cara vilade. 

Jag var hos mormor och skrev klart min hemtenta igår också och fick både lunch och tårta av henne. Skönt att jag faktiskt endast behövde lägga 3h och 20min på hemtentan. Resultatet kanske inte blir det bästa men såhär sent på terminen handlar det bara om överlevnad.. 

Idag började jag och mamma med att åka och hoppa Cara på vällsta. Vi körde henne för första gången lite längre helt själv och hon var så snäll!! Hoppningen skötte hon perfekt. Hon var perfekt i tempramentet och dagens övningar gav perfekt utdelning. Alltså kan man summera passet som perfekt! Älskar den där lilla hästen när man svävar över de små hindren. Hon är hela min framtid och den ser så lycklig ut med henne vid min sida. Världens finaste bebishäst<3 

Sen åkte jag och mamma till Hovis med Topanga för lite tester och utredning. Dåliga resultat har förstört resten av min dag. Även om det inte riktigt går in mer dåliga nyheter detta år så känns allt så skumt, så fel och så ledsamt. Jag tänker att det ska ordna sig för efter oturen med Wicky och sorgen över morfar detta år så tycker jag att jag har tagit min dos av dåliga nyheter. Jag tycker att mamma förtjänar bättre och jag tycker mest av allt att Topanga förtjänar att få vara smärtfri efter allt hon gör för oss. Hon är den mest godhjärtade som finns!

Jag åkte och trimmade på galopphästarna efter det och det gick i alla fall bra. Diva fixade jag påvägen dit också. Sen tog jag in mina hästar och fixade stallet och nu börjar klockan ticka mot sovdags. Måste bara packa lite inför en tävlingshelg på Strömsholm och duscha. Imorgon går jag upp tidigt för Contendra ska träffa en tysk specialist veterinär. Kanske vi hittar ett fel!? Kanske inte... 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela