Malin Åkerström

Cara är bäst igen

Publicerad 2016-05-02 14:08:11 i Allmänt,

Igår var jag iväg mellan 06.50 och 20.20 och jag kände mig så ledig och fri. Åkte runt i mina stall och vädret var fint. Började som tidigare nämnt i mitt stall med fodring, utsläpp och lite stallfix innan jag vid 09 var på Vällsta. Där fodrade jag kraft, släppte ut, hade Asta och Princen i skritten, mockade och fixade stallet och red båda galoppisarna som var så himla fina. Speciellt Asta!!

Åkte sen till Diva och fixade hennes stall och red ut och galopperade massor i intervaller. Hon var också superfin. 

Återvände sedan till Vällsta och tog in och fodrade hästarna där innan jag fortsatte min turné tillbaka till mina hästar. 

Jag började med att fixa klart stallet innan jag tog in Contendra för att trimma. Hade gott om tid för efter en vecka i skogen och på ängarna kändes det som att tid skulle behövas men inte då. Tendran var knappt spänd och superfin!! Red endast i 40min och hade kunnat rida betydligt kortare om jag hade velat. Underbara Tendris vilken energi hon ger mig dagar som dessa. 

Tog sen in Cara och trimmade även henne. Hon var bäst på hela dagen. Passet blev bra upplagt med bra flyt i och med en fantastisk häst som varken var  matt eller vild. Trots ett tufft pass dagen innan så fanns det energi kvar. Maten gör lite nytta trots allt men det får bli i en mindre mängd helt klart. Cara är så lyhörd, så lättlärd och så härlig. Hennes galopp kommer bli den bästa att sitta på! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela