Malin Åkerström

Torsdag

Publicerad 2016-03-10 08:13:22 i Allmänt,

Ännu en dag full med skola väntar. Igår slutade vi faktiskt klockan 12 vilket var bra då min eftermiddag inte hade gått ihop annars. 

Jag började eftermiddagen hos Princen för en lång runda ute på perfekta vägar. Eller det var perfekt till en början och jag travade och galopperade och Princen var taggad som vanligt ute men under kontroll. Dock blev han rädd för forsande vatten från ett dike bredvid vägen så han tänkte att han la mig där och tog sig ett snabbjobb hem medan jag fick gå. Han hade sprungit in gnäggande på gården, ändå ganska gulligt och eftersom han var fin innan och ändå behövde ett snabbjobb så gjorde det inte så mycket.

Diva fick också komma ut och galoppera och köra lite intervaller. Den turen hängde jag med hela vägen hem till stallet. Hon blev dock rädd och tvärnitade en gång för två killar som stod och kissade i skogen. Men de var mer rädda för oss verkade det som. Annars bjöd Diva på mycket fin galopp. Jag älskar att vara ute och galoppera, så härligt!

Tog sen med mig Diva och åkte till mina hästar. Hon och Contendra började att skos så rastade jag Cara under tiden. Cara var knäpp i boxen i tisdags och igår morse också. Alltså verkligen knäpp och skulle sparka sönder den samt hoppa ut. Därför fick hon jobba på en stund så det skulle gå att sko henne också. Ponnyhingsten var i ridhuset och skrek varje gång vi möttes vilket inte gjorde Cara speciellt fokuserad på mig. Men jag lyckades mot slutet fånga hennes fokus och hon blev fin. Men guldstjärna fick både jag och Cara efter skoningen. Hon för att det gick ganska smärtfritt och jag för att jag jobbat mig svettig med att lyfta och hålla på med de där fötterna. 

Hann både kvällsfodra och köra hem Diva och var hemma några minuter före 22 vilket ändå innebär en lyckad kväll. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela