Malin Åkerström

Påsk och så

Publicerad 2016-03-27 07:42:38 i Allmänt,

Påskledigt i 4 dagar, inget plugg och rätt lugna dagar har gjort mig lat och seg. Man hinner tänka och andas ut och det har inte gjort att jag är on top direkt men jag rider på i alla fall. 

I fredags blev det 6 ridna hästar varav en var min kompis Emmies häst Ninja e. Nintender. Fin liten häst som nu är under igångsättning = superpigg!! 

Igår red jag endast två hästar och var på påskmiddag under kvällen hos mormor. Cara fick komma ut på en tur och jag har aldrig varit så nära att trilla av henne. De där stora stenarna som i hennes ögon är valar ställde till det och Cara testar nog mycket för att se hur mycket hon kan bestämma själv också. Men ridmässigt gick det riktigt bra tycker jag. Gott om tid hade jag på mig och jag hittade ett rätt bra flyt i turen. Hon är ändå fantastiskt duktig som ger sig ut själv i skogen. 

Diva fick också komma ut och träna intervaller på slingan i skogen. Gick riktigt bra och hon trivs på sätt och vis bättre där än i ridhus eller på ridbana för hon blir betydligt mycket finare även om det tar lite längre tid. Jag fokuserar mycket på styrka och kondition med henne. Det är väl det som saknas mest. 

Idag har jag morgonen i stallet och eftersom sommartiden stal en timme från min skönhetssömn så är jag lite trött. Idag ska Contendra ridas efter 4 dagars vila. Hon kommer säkert vara jobbig men jag har en vecka på mig att återfå henne i balans. 

Några tog en tupplur igår 

Kommentarer

Postat av: Emmie

Publicerad 2016-03-27 10:19:30

❤❤❤

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela