Malin Åkerström

Onsdag

Publicerad 2016-03-30 22:26:43 i Allmänt,

Detta med sommartid är ett väldigt bra påhitt då kvällarna känns kortare eftersom det är ljust så länge även om klockan tickar på i samma takt. Hästarna kan gå långa dagar ute vilket är härligt. Det här med heldagar i skolan är dock ett mindre bra påhitt och idag var en sådan dag. Men vår nya kurs är väldigt chill om man jämför med den förra. I alla fall känns det så efter de två första dagarna. 

Igår blev det ytterligare en lugn dag då skolan blev kort då läraren var sjuk och jag red endast ut på Diva och trimmade Contendra. 

Idag har jag trimmat galopphästarna och Cara samt fixat Diva men hon vilar. Cara var lite trött idag vilket är synd då vi ska åka iväg och hoppa imorgon. Men vi får hoppa lågt och lite så blir det nog bra om hon är fortsatt lite trött. 

Igår tog jag min sista åktur i Totte (min första egna bil). Lite sorgligt men han kommer inte leva forever och ska därför säljas nu då jag fick min morfars bil. Det betyder mycket även om jag saknar min morfar så mycket. Jag saknar Wicky så att det gör ont men det går inte ens att jämföra med hur mycket jag saknar min morfar. Det är ett tomrum som skrämmer mig och som är så obegriplig att förstå att den måste finnas. 

Liten kan stå lös i stallgången efter ridning nu <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela