Malin Åkerström

Igår gjorde jag det

Publicerad 2016-03-09 07:55:28 i Allmänt,

Denna vecka bjuder på mycket skola vilket gör dagarna långa. Jag och Contendra har kört nattpassen de senaste två dagarna. 

Men igår började jag dagen hos läkaren för det där fruktade blodprovet. Jag såg såklart till att jag fick emla och jag hade mormor med mig vilket var tur för annars hade det inte blivit något blodprov på mig. När det väl kommer till kritan så förvandlas jag till ett monster och jag får panik för den där nålen. Men mormor var sträng mot mig och jag gav ifrån mig så många rör blod så hade jag inte blodbrist innan så borde jag ha det nu.. Efter den traumatiska starten på dagen så fikade jag och mormor innan jag åkte till skolan. 

I måndags red jag Princen, Topanga och Contendra och igår red jag Princen, joggade Asta och trimmade Diva och Contendra. Diva var så fin igår!! Contendra har varit jobbig i två dagar men igår fick jag verkligen till det och hon blir som nästan alltid superfin men just nu är vägen dit lång och svår varje ridpass. 

Idag kommer Hovis och skor Cara, Contendra och Diva men jag kör Diva till mitt stall så de är på samma ställe allihop. Kommer säkert bli lite körigt med allt då jag antar att jag måste stå med Cara som inte gillar att hålla upp fötterna. Men det löser sig nog, först skola! 

Knäppa häst <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela