Malin Åkerström

Mer kvalitetstid

Publicerad 2016-07-09 21:50:30 i Allmänt,

Jag sitter i boxen och lyssnar på när Cara tuggar i sig sin kvällsmat, mysigt! Synd bara att man inte kan sova över här.

Men till det viktigaste, Cara hoppade felfritt i fredags!! Trots att hon var så trött att hon slog ihop skorna när jag travade fram vilket hon bara gör när man travar av efter tuffare pass så hoppade hon som en superstar. Det var inte så många felfria heller så extra kul att just vi lyckades. Hon visar verkligen gång på gång att hon är världens finaste häst och jag är henne evigt tacksam för detta.

Att rida felfritt i Falsterbo är mäktigt och för mig är glädjen densamma som om det skulle vara i en Grand Prix. För mig och Cara är ju detta nästan Grand Prix. Jag är så glad så det finns inte ens ord för att kunna beskriva glädjen. Hon är magisk!!

Imorgon är det dags igen och Cara är som tidigare nämnt trött. En bom eller två faller lätt då men det viktigaste är att hon får en bra upplevelse. Hon har redan bevisat vilken stjärna hon är. Hon behöver inte bevisa mer detta år alls faktiskt. För mig är hon en dröm och helt perfekt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela