Malin Åkerström

Landet är bäst

Publicerad 2016-07-15 23:23:54 i Allmänt,

Trots lite halvdåligt väder så har jag haft en toppen dag här ute i mitt paradis. Eftersom Fredrik fyller år idag så har hans familj bjudit på lunch, fika och middag. Mellan alla dagens matintag så har jag ridit Diva, borstat på de andra tre hästarna, fodrat, spelat volleyboll, bastat och tagit det lugnt. Jag och mamma avslutade även med lite Topanga-mys. Hon fick bli lite extra pysslad med och fick äta av favoritgräset utanför hagen. Gräset är alltid grönare på andra sidan liksom!

Diva har ju trappat ner träningen under några veckor och vilade 5 dagar helt förra veckan men ska nu börja med lite tuffare jobb igen. Här ute rider vi kanske på ridbana ca 1 gång i veckan och resten ut. Det passar mig och hästarna perfekt såhär års och när tävlingarna inte är så intensiva. Planen nu är att galoppjobba en del och att rida upp och ner för en backe de dagar vi inte galopptränar. Självklart blandat med lite lugnare turer och någon vilodag också. Även lite gymnastikhoppning den dagen i veckan vi är på ridbanan. Jag älskar sådana här träningsperioder!

Jag saknar dock att rida på mina andra hästar hur mycket som helst och allra mest på Contendra. Cara kommer ju tillbaka snart och Topanga har vi andra planer för som också lockar. Men egentligen så saknar jag att rida på Topanga något oerhört också. Att få känna känslan av perfektion som bara hon ger.

Nu är det sovdags igen, imorgon ska jag faktiskt tävla vilket det inte alls känns som.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela