Malin Åkerström

Hetsvecka

Publicerad 2016-07-14 23:59:22 i Allmänt,

Jag ligger i min säng på landet och funderar på hur många mil jag har åkt i min bil de senaste dagarna. Förmodligen många fler än vad min plånbok uppskattar! Men jag har hunnit med mycket. Asta och Princen är ridna mån, tis, ons och idag. Igår var jag på Bro Park med Asta för ett snabbjobb vilket innebär träningsvärk för mina ben idag men påfyllning av det där härliga adrenalinet. Jag har fakturerat för första gången på länge, jag har ridit Diva ute på landet, jag har hämtat Topanga från Stjärnborg och slutligen varit på mälarkliniken med Diva idag.

Diva skulle göra sin underhållsbehandling men hon var för frisk för att det ska vara någon idé att ge henne något. Efter en tuff vårsäsong så känns det fantastiskt att hon är så fräsch och stark i kroppen som Axel sa att han tyckte att hon var. Tänk att man kan åka ifrån de där veterinärbesöken med ett leende istället för tårar ibland. Det behövs men min magkänsla har sagt att Diva är okej och det är skönt att den stämde.

I övrigt så har jag ägnat en bra stund till Topanga idag. Hon har varit borta i 1,5 vecka och såg förfärlig ut med rinnande ögon och som många vet är hon livets kärlek och hon måste därför behandlas som en prinsessa. Cara och Contendra borstar jag också dagligen på. Cara är den mest sociala som finns. Hon skulle kunna vara en hund faktiskt.

Aningens trött ska jag nu stänga igen mina ögon. Imorgon fyller min kusin Fredrik 12 år och det ska firas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela