Malin Åkerström

Åter på landet

Publicerad 2016-07-12 00:07:43 i Allmänt,

Vid närmare 02,30 anlände vi till Runsten inatt. Allra bästa Cara stod så snällt och duktigt hela vägen dit. Såklart skulle dock något dra ut på tiden innan vi kunde sova efter en lång dag (Vi sov på runsten under natten). Jag fick en järngrej i huvudet och det blev ett enda blodbad och raka vägen upp i duschen för att lokalisera vartifrån det kom. Ett jack i huvudet hittade vi men varken jag eller mamma hade någon lust att åka och sy eller så men det verkar klara sig bra ändå. Det har hänt mig en gång förut och då kompromissade jag med läkaren och tog ett stygn utan bedövning istället för läkarens tänkta 6 stygn och det läkte fint ändå.

Imorse så tog jag ut Cara i en liten hage och packade om alla grejer innan jag åkte till Vällsta för att rida Asta, Fia och Princen. Mamma tog Cara med sig till landet. Hästarna på Vällsta var pigga och glada men hanterbara efter lite vila så jag är nöjd. Princen är verkligen alltid likadan oavsett vila eller inte. Alltid lika snäll och ridbar.

Jag landade lite ute på landet innan jag på kvällen åkte till hästarna för att rida på Diva. Hon kan vara lite klurig om man rider ut själv och Maria skulle inte rida idag men vi klarade oss bra ändå. Hon var pigg och kändes fräsch efter lite vila. Det är helt galet hur fantastisk en tur i skogen kan vara på en betydelsefull häst. Myste med min Tendra också. Längtan efter att rida henne är dock väldigt stor. Cara som har börjat sin semester pussade jag såklart en massa på.

Annars har vi bastat och spelat spel precis som man ska göra på landet. Nu ska jag sova! Imorgon ska jag rida här och sen åka hem och jobba dubbelt. Jag är verkligen lycklig i hela själen efter Falsterbo och helt lyrisk över min Cara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela