Malin Åkerström

Torsdag

Publicerad 2016-01-21 12:20:09 i Allmänt,

Gårdagen blev lång men bra, var i skolan först och hoppade studs på Asta och Princen efter det. Båda var väldigt pigga och glada. 

Trimmade sen på Cara och Contendra. Cara fortsätter att imponera med sin positiva inställning och fantastiska psyke. Men även tendris var super igår. Inte så spänd som hon kan vara och jag kunde välja själv hur länge jag skulle rida henne. I vanliga fall är det hennes spändhet som styr. När hon är fin så är hon så himla fin och det gör mig så glad. 

Åkte sen till kontoret i några timmar och var väl klar runt 23. Då gick jag igenom allt en gång inför morgondagens tenta. Lite saker börjar klarna medan andra inte gör det. 

Idag började jag dagen i stallet för Sofia skulle rida ut så jag och Cara hakade på. Vi galopperade ute idag och hennes galopp är så härlig. Lika snäll som vanligt var hon också utan att vara tråkig för hon är pigg och vaken. Mockade innan jag åkte hemåt gjorde jag också. 

Nu har jag gått igenom allt inför tentan ännu en gång men ska ta en kort paus innan jag gör det igen. 

Ikväll är det årets första hoppträning med Contendra. Eftersom jag inte har hoppat annat en studs och små hinder sen i början av november någon gång så är mina förväntningar väldigt låga. Men det ska bli jättekul att få komma igång igen! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela