Malin Åkerström

Söndag

Publicerad 2016-01-03 23:50:56 i Allmänt,

Just nu befinner jag mig i badet hemma och lyssnar på Marcus och hans grabbgäng som härjar. Jag fick vara med på deras middag vilket var trevligt. Bra kompisar har han allt och jag känner sorg även för dem att han åker imorgon. 

Contendra råkade ut för sin näst värsta mardröm idag.. I ridhuset susade en häst med vagn runt i full fart och hjulen på vagnen var stora som traktordäck. Samtidigt gick en annan runt med mockhinken och plockade bajs. Fattades bara den vita ponnyn med reflexer för att mardrömmen skulle vara av värsta sort. Men trots detta så var hon rätt okej. När vagnen hade kört klart var hon till och med superfin!! Hela veckan har hon levererat min stjärna till häst. 

Familjen är redan i fjällen men jag åker imorgon.. Tur jag har Tequila som sällskap inatt. Världens bästa lilla hund. 

Topanga gjorde min dag idag igen. Efter all ny snö som kommit kunde jag galoppera lite ute och hon blev eld och lågor över det. Så lycklig och så fantastisk. 

Asta och Princen är hoppade idag och jag tilldelar en stor guldstjärna till Asta som lugnt och fint hoppade hindren. Princen var något med explosiv men satan vilken spänst och vilka lyror han slår till med. 

Nu ska jag strax krypa till sängs för imorgon ska jag vara hos Topanga tidigt!




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela