Malin Åkerström

Söndag

Publicerad 2016-01-24 23:14:19 i Allmänt,

Upp som en sol och ner som en pannkaka och åt andra och hållet och fram och tillbaka. Så känns mitt liv för tillfället. 

Helgens hästar har varit fina. Asta och Princen var pigga igår men superfina och superbra idag. Tror knappt att Asta någonsin har varit så avspänd eller Princen så smidig och allert. 

Contendra red jag ut på igår igen och det gick helt okej. Idag trimmade jag och hon var inte så spänd men lite tung på något sätt som hon aldrig har varit förut faktiskt. Men efter lite tragglande så var hon så himla fin och mellan hjälperna helt och hållet. Hon hade sprungit mycket i hagen idag och snön är rätt tung så kanske därför hon var lite tung/trött. Jag är så van vid att hon är spänd så kanske inte var så farligt. Men första tanken som slog mig var ifall hon skulle ha haft feber men det hade hon inte. Kanske hon börjar känna att hon måste börja bli vuxen nu när hon fyller 9 år i år? 

Cara skuttade lite igår. Hoppade över ett kryss ett par gånger och igenom en 5,5a några gånger. Bara lite lätt sådär för att börja någonstans. Hon var lite matt igår men gjorde vad hon skulle med samma positiva inställning som hon har uppvisat hittills. Jag får nog nöja mig med att rida henne 3 dagar i veckan trots allt. Fokus ligger på att stärka hennes gängliga kropp sakta men säkert. Hon är så rolig att jobba med och varje gång jag hoppar av henne så längtar jag tills nästa gång. 

Idag tvingade jag mamma att hoppa studs på Topanga. Mamma tjöt litegrann och var rädd trots att Topanga tog henne så lugnt och stabilt över de små hindren. Nu när det har varit bra att rida ut så tycker jag att det är bäst att jag är ute och galopperar så får mamma studsa lite mellan varven. Dressyrtanter behöver också omväxling i sitt arbete! Tur att jag har min mamma och att vi har våran Topanga som ger oss så mycket glädje. 

Hon är bra söt min tendris <3?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela