Malin Åkerström

Morgon i stallet

Publicerad 2016-01-30 08:01:02 i Allmänt,

Jag sitter i vår sköna fotölj i stallet och väntar på att hästarna ska äta upp. När man har morgonen är det skönt att det inte är -15 grader ute längre. Men förstå vad mysigt det blir framåt våren och sommaren när man är tidig i stallet och kan sitta ute. 

Igår var jag i skolan för en tretimmars föreläsning. Men det tog bara föreläsaren en timme att gå igenom sina slides så sen fick vi åka hem. Jag satte mig och pluggade en timme hos Asta och Princen innan jag började rida. Det blev en studsserie för båda två. Princen var kung som vanligt men Asta förvånade och gjorde det nästan lika bra. 

Åkte till mina hästar och trimmade världens finaste Contendra. Alltså vilket flow vi har hamnat i. Hon var en dröm! Dock blev hon rädd när hon skulle gå ut ur ridhuset och glömde ducka i dörröppningen = en stor reva i pannan.. Hon är då inte den smartaste men vad gör det när man levererar flera bra ridpass i rad. 

Cara var lite lätt väldigt hysterisk i sin Box för blåsten som gjorde att det skrek i väggarna. Pysslade en stund med henne och då lugnande hon sig något. 

Åkte sen till dagens slutstation, Topanga! Vi tog en tur på grusvägarna i stormen. Men det gör Topanga ingenting, hon är lika glad och busig som vanligt. den där hästen är värd sin vikt i guld för oss.  

Nu börjar det bli dags att släppa ut. Om en halvtimme har jag bokat ridhuset för att kunna hoppa Cara. sen ska Tendran ridas. Jag ska fixa stallet hos Asta och Princen samt rida när jag är klar i mitt stall och sen åker jag och Topanga och tränar för Arnold. Contendra får ta träningen imorgon eftersom risken för travbommar och sådant är stor idag. Lotta och jag har kommit fram till att inte bråka om det och då är det bäst att hon stannar hemma. 

Stackars min älskling 
Love you 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela