Malin Åkerström

Stallmorgon

Publicerad 2016-02-14 08:08:09 i Allmänt,

Jag sitter i min fotölj i stallet och väntar på att hästarna ska äta upp. Idag är jag för lat för att mocka medan de äter men jag har i alla fall packat Hö. 

Att allt skulle vara frid och fröjd en stund blev just bara en liten stund. Igår när jag hade planerat att sova mig lite piggare så ringde Sofia som hade morgonen i stallet, Cara hade kolik. Det var bara att pallra sig dit och ut och gå. Men när jag väl var där så var vädret fantastiskt så det gjorde inget. Jag var ute och gick med Cara i nästan en timme. Sofia hade gått en stund innan jag kom också och sen mådde Cara bra. Väldigt skönt men var i stallet flera vänder för att övervaka henne. Nu står hon här nöjd och glad och tuggar i sig mat. 

Contendran red jag ut på med Sofia som sällskap så vi kom över järnvägen och jag kunde rida på fältet. Hon är spänd ute men det släpper alltid på slutet. Denna vecka är bra för tendris med lite annat jobb och lite lugnare. 

Jag var hos mormor och städade och pluggade igår och beundras varje gång av hur stark hon är min mormor. Hon är den finaste människan på hela jorden. Jag älskar henne mer än allt annat och jag hoppas att hon vet hur många personer som också gör det. 

Diva hoppade jag några språng på igår. Eftersom hon inte är precis som förut så kände jag mig lite ringrostig men hon hoppade ändå fantastiskt. Lite jobb mellan hinder så ska vi nog vara tillbaka snart. Hon är liten Diva men en riktig fighter. Så häftig liten häst!

Rundande av kvällen hos Topanga och en tur ute men red på stallets gräsbana som är snötäckt nu så vi var inte ute på riktigt. Men vi kan ju inte busa varje dag i skogen även om både hon och jag älskar det. 

Nu ska jag ta ut hästarna och sen rida Contendra! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela