Malin Åkerström

Inte min morgon

Publicerad 2016-02-24 08:41:40 i Allmänt,

Idag är jag för trött, huvudet har på något vis kopplat bort sig.. Först tog det ungefär 745 larm tills jag vaknade vilket gjorde mig sen redan i starten av dagen. Att skrapa rutorna på bilen hade jag inte lagt in i min tidsplan så där förlorade jag en dyrbar minut. Körde mitt snabbaste till Vallentuna men hann inte parkera på infartsparkeringen så står på en parkering där man får stå i 3h, tur att min syster ska lösa det! Sprang mig anfådd till tåget som jag tack och lov hann med men jag glömmer att gå av i Mörby där jag ska gå av... Jag får åka omvägarnas omvägar och sitter just nu på en kall träbänk och väntar på en buss... 

Gårdagen gick okej i alla fall. Var hyfsat ambitiös i skolan hela dagen vilket inte hör till vanligheten. Sista timmen om jag går lång dag brukar jag lite ge upp och allt föreläsarna säger går liksom inte in. 6h med information i rad passar inte mig. 

Skönt att komma till stallet i alla fall och låta hjärnan vila efter att ha gått på högvarv. Jag började hos Asta och Princen. Trimmade båda och P var lite trälig till en början men Asta var lugn och fin. Jag fick ett ryck och friserade båda två också. Kände att de kunde förknippas med vildhästar och jag vill ju inte skämma ut mig när jag kommer till Täby. 

Åkte sen till Diva och trimmade henne men var tvungen att vara på utebanan som var frusen på sina ställen så vi jobbade med att bli experter på skritt-trav övergångar. Hon var fin i alla fall! 

Slutstation blev som vanligt hos mina hästar som dock vilade. Hade varit skönt att ha trimmat Tendran en dag till innan vila men kände inte att jag ville rida när det var körning i ridhuset och ute är det mest bara is. Mockade och fixade allt och blev sen hem ändå. 

Som pricken över iet denna morgon så är bussen sen vilket kommer göra mig sen till skolan.. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela