Malin Åkerström

Återförenad med en fin gammal vän

Publicerad 2016-02-02 13:52:46 i Allmänt,

Gårdagen blev lång men väldigt bra. Började med skola för att sedan åka till Runsten. Där hämtade jag Dunder Divan som ska hänga med mig i en period i hopp om att vi ska hitta tillbaka till det vi hade och lite till. Jätteroligt att efter ett år utan henne bli återförenade. Så glad och tacksam för förtroendet och möjligheten!! 

Diva står i ett stall som några ifrån klubben äger och det är superfint och det känns väldigt roligt att få stå där. På vägen hem med Diva handlade jag vattenhink, höpåsar och lite så på hööks. Där träffade jag John Hickey som också är en del av att detta blev av så honom är jag också väldigt tacksam över. 

Installerade Diva i nya stallet och åkte sen till mina snabba fyrbenta vänner för lite trimning. Fina båda två!

Avslutade hos mina hästar för lite ridning på båda två. Cara var först ut och det gick riktigt bra. Hon har varit lite matt men inte igår. Då var hon väldigt pigg. Hon fäller som tusan och rids ju lite mer än vanligt så inte så konstigt om hon blir lite matt mellan varven. Växtperioder och sådant spelar ju också stor roll. Trots hästar som kom och gick ur ridhuset så fokuserade hon bra på mig. Så roligt det är med unghäst alltså! 

Contendra fick jobbas lite lätt med fokus på lång och låg. Hon var rätt avspänd och fin. Snäll var hon också. Åh vad jag tycker om henne då! 

För att toppa denna dag så fick jag VG på min vetenskapliga rapport som jag hade ställt mig in på att få U på. Jätteskönt att hela termin 2 nu är över och fokuset kan ligga på termin 3. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela