Malin Åkerström

2016

Publicerad 2016-12-31 20:38:26 i Allmänt,

Imorgon kickar vi igång 2017 och jag lägger detta omtumlande år bakom mig. Men det finns flera höjdpunkter från detta år som jag vill minnas i resten av mitt liv. 


Detta års första höjdpunkt var 14 januari då Cara flyttade hem till mig. Liten men tuff kom hon och har charmat de flesta som har träffat henne under året. Begåvad som få , med en vilja av stål och ett hjärta av guld. Hon är ljuset i min framtid och hon är en fantastisk individ som jag har fått turen att lära känna. 

I början på februari hände ännu en händelse som har varit min räddning detta år. Jag fick förfrågan om att prova att få Diva på banan igen. Diva har varit lycka för mig och gett mig så oerhört många lyckliga stunder. Hon kommer alltid att vara en på miljonen för mig. 

Sen har vi mitt absolut lyckligaste ögonblick detta år. Det är ifrån Hammarö när Cara vann 4-årsklassen överlägset och kvalade till Falsterbo. Den lyckan går inte att sätta ord på. Falsterbo var också fantastiskt men känslan att ha kvalat och fått omdömen om Cara som fick mig att sväva på moln är så magisk. 

Ett annat lyckligt ögonblick är den dagen Topanga konstaterades som dräktig. Det känns ju lite som att vi är dräktiga. Om denna lilla bebis kommer att födas levande så kommer den att vara älskad från första stund. Ett mer speciellt föl går inte att få eftersom Topanga är och alltid kommer att vara den som betyder allra mest för mig. Hon är The Love of my life. 

Nu i december har vi ju även Isa som har kommit till familjen som min nya tävlingskompis. Att mamma gör detta för mig är det som jag är mest lycklig över. Att hon kämpar så hårt för att jag ska vara lycklig. Sen är Isa en individ som jag är helt övertygad om att jag kommer få så roligt tillsammans med. Känslan att bygga upp något som man sedan ska få förvalta är en känsla jag saknat men som är så fantastisk. 

Det är tur att det finns lite glädjeämnen mellan all sorg som har funnits under detta år. Jag hoppas innerligt att nästa år ska bli mitt år. Ett år då livet leker och jag mår bra. Ett år med glädje och ett år där alla runt omkring mig är lyckliga.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela