Malin Åkerström

Tisdag

Publicerad 2016-08-02 23:55:13 i Allmänt,

Efter min lugna helg så är det svårt att veta vilken dag det är. Det har varit riktigt härliga dagar i frihet här ute i paradisets paradis. Diva är riden varje dag och de andra hästarna är pysslade med men annars har jag mest gjort ingenting faktiskt. Bara solat och badat och så. I söndags åt jag middag med Karro och umgicks med henne och Mathias på kvällen. Förra veckan hann jag med en middag med mina favorit Matildor också. Bra att ta igen lite förlorad tid med vänner när vardagen är lite åt det hektiska hållet.

Idag har jag varit iväg hela dagen och då är det så skönt att få landa här ute på kvällen. Tänk om man kunde ha sommar och landet året om, vilken dröm! Börjar få ångest över att vi i nästa vecka flyttar hem djurparken och oss själva igen. Snart börjar skolan igen.. Inga mer ord behövs...

Jag åkte hem för att köra Topanga till hovslagaren idag och fixa med de där katastrofala små fötterna som hon har. Efter fyra dygn utan henne så smälte mitt hjärta helt när hon kom när jag ropade på henne trots att hon var längst bort i hagen. Att hon sedan gav mig en puss när vi möttes gjorde inte direkt det redan smälta hjärtat mindre smält. Hon gör mig så genuint lycklig genom att bara finnas bredvid mig. Hon är livets kärlek!

När jag är hemma rider jag alltid lite andra hästar också men inte i samma omfattning längre tyvärr.

Väl tillbaka ute på landet tog jag och mamma en kvällstur med Diva och Dockan. Diva är fin nu även om det finns mycket att jobba med. Imorgon rullar vi till Sundbyholm för tävling hela helgen och som extra plus så kommer Virus också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela