Malin Åkerström

Tisdag

Publicerad 2016-08-16 21:46:09 i Allmänt,

Dagarna rullar på utan att vara varken riktigt bra eller dåliga. De är ganska lika varandra då jag jobbar i princip varje dag men eftersom det inte är så många timmar per gång så är det bara bra.

Idag följde mamma med till prinsessan. Vi provade ett nytt täcke som hon har fått och proppade i henne en massa morötter. Det känns så konstigt att hon efter över 7 år hos mig ska vila under en så lång tid. Det är verkligen en pusselbit som fattas i mitt liv när våra skogsturer inte existerar. Men efter en stund hos henne och några pussar senare så känner jag mig så bra. Hon fyller mitt hjärta med så mycket glädje och kärlek.

Eftermiddagen och kvällen spenderade jag hos mina andra 3 prinsessor. Diva trimmades inför morgondagens tävling och jag har försökt få bort lite energi som det finns så det räcker och blir över av.

Cara red jag ut på och hon var ganska fjompig. Vet inte om det finns ett ord som på riktigt heter så!? Men det passar ändå in bra på hur hon var. Hon var lite stökig att rida ut på hemma innan sommaren men är varken dum eller tjurig. Hon har bara ganska mycket attityd. Idag hittade jag ett sätt som gjorde att jag kom dit jag ville utan att behöva rida ett sådant där gaffeltruckpass. Hon kan under ett och samma ridpass bjuda på en fantastisk känsla där man blir lycklig i hela själen över att denna fantastiska häst är min men hon kan också bjuda på frustration då hon kan "vimsa" omkring och vägra fokusera på mig. Hon kan också vara explosiv och envis men allt detta gör henne till en häst jag älskar att jobba med. Hon blir aldrig tråkig och bjuder varje dag på riktigt fina stunder. Det finns så mycket kvalitéer i henne som jag hoppas med tiden och mycket träning kommer visa sig.

Diva står nybadad i sin box och med alla sina saker putsade och packade. Imorgon runt lunch rullar vi mot sundbyholm för att hoppa en 130cm. Skönt att ha allt packat och klart då jag jobbar på förmiddagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela