Malin Åkerström

Sundbyholm

Publicerad 2016-08-06 18:46:13 i Allmänt,

Sedan i onsdags kväll har jag och Diva varit på sundbyholm och vi stannar en dag till för imorgon hoppar hon 130-finalen.

I torsdags kom Åsa och Virus hit men han åkte hem idag efter att ha hoppat 3 stycken 130-klasser. I torsdags var han den enda i unghästklassen som var felfri på hinder. Men retligt nog fick vi ett tidsfel vilket inte gav oss det där sista 140-kvalet vi så gärna vill ha. Men man kan inte klaga när hästen hoppar felfritt. 65 hundradelar är inte mycket att bråka om.

Igår hoppade både Diva och Virus 130cm som var kval till finalen imorgon. Diva var placerad så då fixade hon sitt kval som var målet denna helg. Virus gjorde en bra runda men med två bommar i backen.

Idag hoppade båda två 130cm igen och Diva var väldigt het och efter att ha gjort sina cirkuskonster innan start precis så red jag lite forcerat och två tråkiga räcken föll. Hon är så fin men idag är jag besviken på hur det blev. Hon förtjänar bättre när hon är världens bästa lilla häst. Virus däremot var felfri inom tiden denna gång och fick sitt 140-kval!! Han hoppar med hjärtat och kämpar verkligen. Hans team förtjänar verkligen alla framgångar och extra kul är det ju när man kan glädjas tillsammans. Så lärorikt för mig med all rutin på olika hästar och tänk att han snart också kan ta steget upp i 140!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela