Malin Åkerström

Skövde

Publicerad 2016-08-24 19:17:17 i Allmänt,

Igår kväll anlände jag och Cara till grevagården och Champion of the youngsters. Innan avfärd fixades den häst som finns kvar på Vällsta och tre hästar på nya jobbet. Sen såklart Contendra och Diva förstås.

Jag och Cara är forever alone här men det är mysigt. Jag sover i b-kortslastbilen precis utanför stallet. Så det är nästan som att vi sover tillsammans jag och Cara. Det är rena semestern att vara här med endast en häst. Cara uppför sig som en världsvan superstjärna borta också. Vi ska ha så mycket kvalitetstid hela veckan och hon ska skämmas bort med en massa godis för att hon är så bra och duktig.

Idag har vi hoppat kval 1, ätit en massa gräs, promenerat och myst så mycket vi orkar. Till det roliga så hoppade hon en felfri runda och fick en sådan där fin rosa och glittrig rosett. Hon hoppade många riktigt bra språng och även om hon var lite vild mellan varven så fick vi in våra galoppsprång där vi skulle. Bäst är hon som efter hoppvila i ca 6 veckor hoppar allt som om hon aldrig gjort annat. Hon är en dröm!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela