Malin Åkerström

Måndag

Publicerad 2016-08-22 23:41:24 i Allmänt,

Dagarna seglar förbi och är fullspäckade från morgon till kväll. Igår hade jag morgonen i mitt stall och klockan 8 var jag på jobbet för att fixa morgonen där + rida ett par hästar. Jag har ett nytt ridjobb i ett annat stall med galopphästar där jag nu efter 12 jobbade dagar trivs väldigt bra. Människorna är hur snälla som helst och jobbet är grymt. Som extra plus vann faktiskt en av hästarna som jag red hela förra veckan i Göteborg igår och en annan kom 2a.

Jag klämde in att åka och hämta ett lass Hö med mamma runt lunch innan jag åkte tillbaka till jobbet för att ta in alla hästar igen.

Kvällen spenderade jag på ridbanan med
Cara och Diva och båda kändes bra. Cara börjar varva ner igen. Contendra hade jag mitt vanliga kvällsmys med då vi kliar, masserar och borstar.

Idag jobbade jag en sväng både på nya jobbet och på Vällsta. Jag red ut på finaste Diva, fixade mitt stall, var hos Topanga, städade hos mormor, hämtade Emmas b-kortslastbil som jag och Cara får låna i veckan och nu har jag packat och tvättat en del. Emma skulle åkt med till youngsters med sin ena 6-åring men sen insåg hon att hon inte var kvalad så jag och Cara får ta en egen roadtrip till Skövde och Champion of the youngsters. Vi åker redan imorgon!

Om ni bara visste hur bra livet känns när jag får spendera en stund med min svarta prinsessa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela