Malin Åkerström

Lördag

Publicerad 2016-08-13 22:26:51 i Allmänt,

Börjar man i tid så hinner man med mycket en helt vanlig lördag. Jag började med jobb imorse följt av stallfix hos mina prinsessor. Sen rullade jag till Borlänge för tävling med Virus. Nu är jag hemma igen och ska så snart jag har skrivit klart detta stänga mina ögon för natten.

Virus och jag hade en stolpe ut dag. Efter förra veckans grymma tävling med honom så var vi helt enkelt inte lika bra. Vi fick 4 fel i 130cm vilket inte alls är dåligt men lite tråkigt är det allt när man är en tävlingsmänniska som jag. Virus visar återigen att han gör dessa klasser på en jämn och hög nivå. Han är en tapper kämpe med hjärtat större än det största. Att rida åt en hästägare som Åsa är det bästa tänkbara. Hon är precis så som man drömmer om att hästägare ska vara. Sen att Virus har en fantastisk fan-club med sig som stöttar och hejar gör tävlingsdagarna så mycket roligare.

Igår blev min dag också fylld med aktiviteter från 06 då jag åkte hemifrån till 23 då jag landade hemma. Jag hann köra dubbla vändor till och från landet, jobba och avslutade med stallfix och trimning på Diva och Cara. Båda hästarna kändes bra även om jag fick jobba lite för att fånga deras fokus. Första dagen hemma på två månader var spännande tyckte Cara och Diva har nu flyttat till mitt stall så allt var nytt. Topanga är kvar där också så just nu har jag alla mina prinsessor samlade. Tyvärr bara i 1,5 dygn för imorgon flyttar livets kärlek.. Inte långt men till en lösdrift.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela