Malin Åkerström

Lördag

Publicerad 2016-08-20 22:46:37 i Allmänt,

Gårdagen blev riktigt bra trots att den var fylld till bredden med aktiviteter. Jag började med jobb för att sedan åka och mocka åt mina hästar innan jag åkte till nästa jobb. Som tur är var det bara ett par timmar per jobb-ställe. Jag var tvungen att åka förbi Topanga också då jag hade drömt en mardröm om henne så jag ville se att hon var okej. Lerig från topp till tå var hon men välmående. Efter Topanga återvände jag till mina hästar för att fixa klart det sista innan en snabbdusch väntade. Avfärd till landet blev strax efter 15!

Kvällen spenderades på landet med massa kompisar både hemifrån och därifrån för att avverka den årliga kräftskivan. Min fantastiska vän Bell har styrt och fixat allt så det var i princip bara att åka dit. Kvällen blev lyckad och eftersom vi hade kul så gick jag och la mig halv 4 inatt eller imorse.. Det känns nu då vi gick upp rätt tidigt imorse också. Vi åt frukost på bryggan och städade innan vi sedan rullade hemåt igen.

Denna dag bjöd sen på eftermiddags jobb innan mitt stall väntade. Jag red ut på både Diva och Cara. Diva var amazing, verkligen helt fantastisk. Jag red ett extra varv på fältet bara för att jag satt där som på små rosa moln för hon var så perfekt. Torsdagens kämpiga men nyttiga pass gav kanske resultat!? Tyvärr gjorde det inte det för Cara.. Hon är svår just nu och ville mest springa i balanstrav med huvudet i mitt huvud och vara spänd som en stålfjäder. Hon låtsas att allt är läskigt och kräver ett tålamod som heter duga. Men skam den som ger sig för hon gav också fantastiska inslag och mina skritt-trav övergångar satt riktigt bra. Vi tränar i princip dagligen dessa övergångar för när de sitter till 100% kunna gå vidare och fokusera mer på galopp övergångarna. Imorgon ska jag hoppa småskutt och prova en annan martingal så kanske vi blir redo till Champion of the Youngsters trots allt.

Nu måste jag sova då jag morgonfodrar imorgon och jobbar sen morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela