Malin Åkerström

Tentahetsen

Publicerad 2015-09-28 13:26:36 i Allmänt,

Nu har den börjat.. Den där tentahetsen. På fredag gäller det att ha koll på otroligt många psykologiska teorier, behandlingar, begrepp, bemötande och allt vad det nu är.. Bara 14 dataskrivna sidor med det jag ska få in i min hjärna som helst bara vill innehålla information om hästar. Det gäller att ligga i fram tills dess och memorera och repetera allt vad jag kan. Skulle vara så skönt att klara denna tenta men jag är lite tveksam just nu. Tur att mormor är hemma annars hade jag varit körd. 

Igår red jag lite markarbete med bommar och småhinder på galoppisarna och hoppade sen en 5,5a på Contendra. Försöker lägga in styrkeövningar och teknikövningar för C när det går för hon behöver det mycket. Hade en oxer ut med v-bommar på bakbommen då jag har fått för mig att jag inte kan rida henne på oxrar längre. Själva hoppningen gjorde hon klockrent men däremellan var hon fortfarande svår och svår att påverka. Fick bara lirka med henne och låta henne vara sådan eftersom hon gjorde hindren så bra. Trimmade en stund efter då hon faktiskt lite mer accepterade att jag ibland måste svänga och sådär. Tycker om henne, hon har så mycket bra i sig så jag ska inte dras ner av det som är svårt. Kanske att jag har för höga krav på oss. Eftersom Wicky är out of the Game så får Contendra dra det stora lasset som Wicky skulle ha gjort i år. Allt hänger liksom på henne. 

Just nu sitter jag hos mormor och vi har varit flitiga i nästan 3 timmar så nu är det paus med lunch innan vi fortsätter ett tag till. Sen stallet! 

Imorgon ska jag ev få träna dressyr på Contendra vilket jag behöver, var liksom 10 månader sen sist. Nya knep och tips är mer än välkommet. Wicky ska jag börja jogga med i veckan. Vi gick bara 40 min igår så ska gå en timme idag i och sedan kanske lite jogging imorgon!? Vi får se hur jag bestämmer mig. 


Hängde lite med den här söta saken igår! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela