Malin Åkerström

Helgen är slut

Publicerad 2015-09-06 22:11:29 i Allmänt,

Då var denna helt slut... Typiskt att helgen alltid ska gå så fort. 

Igår var jag och tävlade med Topanga som fixade en 2a plats. Idag var det Contendras tur som också fixade en 2a plats. Superhästar vad jag älskar dem!

Dock så utgick jag i den andra klassen som Contendra gick. Hoppade fram henne ute till första klassen vilket jag borde ha gjort till den andra också.. Efter att ha hoppat fram henne inne så var hon som sirap på banan och spänd som jag vet inte vad. Gick och knep bak och det kändes inte bra. Hoppade gjorde hon men efter att ha rivit vilket gjorde henne ännu mer spänd eftersom hon är så försiktig så valde jag att utgå. Det var inget vi kunde lösa där och då i alla fall. Tråkigt då jag kunde ha undvikit det ifall jag hoppat fram ute till andra klassen också. Men såklart lätt att vara efterklok.. 

Verkligen super nöjd med första klassen då hon gav en fantastisk känsla trots att hon då varit lite spänd när jag hoppade fram istället men det hann jag då få igenom innan jag gick in på banan. Hon är en otroligt känslig häst men med stora kvalitéer under alla hennes konster och knäppa sidor. Idag var första gången som jag kände att det inte var värt att fortsätta då det inte gav henne något. Bara att bryta ihop och komma igen. Jag älskar denna häst och jag känner mig lycklig på hennes rygg när jag styr in henne på en hoppbana. Jag tycker att hon har allt jag vill. Hon är fantastisk som aldrig i år har lämnat en tävling utan pris också. 



Jag behöver er för att livet ska kännas komplett<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela