Malin Åkerström

En riktigt bra helg

Publicerad 2015-09-13 22:26:12 i Allmänt,

Nu är jag precis hemkommen och jag har haft en riktigt bra helg. I fredags hade jag en lång skoldag men fick trimma på Contendra vilket var kul efter att hon haft 4 lugna dagar. Hon var så himla fin största delen av passet men så himla spänd i framförallt skritten. Men om jag ska vara ärlig så tror jag att hon aldrig kommer sluta vara lite spänd. Det jag vill är dock att få henne att inte stänga mig ute från all kontakt när hon blir spänd. Men himla nöjd med passet är jag. 

Igår började jag dagen hos mina hästar och hoppade Contendra. Lite övningar som jag brukade få göra för Helena Persson och tendris hoppade magiskt och fantastiskt på samma gång. Vilken häst jag faktiskt har, så tacksam för henne. Hoppade lite större språng vilket var längesen. Men hon gjorde det på precis samma sätt som hon hoppar lite lägre hinder. 

red två pigga och glada galopphästar innan jag åkte norrut mot Dalarna. Trimmade på Calle, Chanova och Virus när jag kom fram och idag har allihop tävlat. 

Chanova hoppade felfritt i båda sina starter och var avspänd och hur bra som helst. Fina lilla häst!! 

Calle hoppade också felfritt i båda sina starter och vann den första och fick pris i den andra. Kul med nya hästar att lära känna. Bara andra gången jag hoppar på honom så alla knappar sitter inte ännu men vi skötte oss skapligt ändå. 

Virus fick hoppa en lägre klass idag vilket kan vara skönt som omväxling men jag gjorde en supertabbe. Vilket förstörde för att min dag skulle bli helt felfri och gav mig en rivning men jag är nöjd med stora snälla farbror Virus. Han är så himla fin att rida på just nu så det är roligt bara det. 

Väl hemma joggade jag Contendra på ett fält och Wicky gick sin dagliga promenad som är 30 minuter lång för tillfället. 

Så kul med Dalarnas fina hästar och fantastiska människor. Varje gång jag åker hem längtar jag tillbaka. Tur att vi ses nästa helg igen och jag längtar redan, hoppas att veckan går snabbt! 

Virus <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela