Malin Åkerström

Det närmar sig..

Publicerad 2015-09-29 21:44:24 i Allmänt,

Ännu en dag närmare tentan och jag kan väl inte mycket mer än igår.. 

Men jag har i alla fall haft två bra dagar. Contendra var super igår när jag red ut, kändes som vanligt igen. Idag har vi tränat dressyr för Birre och fått nya tips och vägar att använda oss av. Hon skötte sig så fint och kunde till och med visa upp vilken stjärna hon kan vara. Skönt att ha ngt man kan bryta mönstret med nästa gång hon får sitt ryck. Hon är så älskad den där speciella hästen!!

Wicky har jag bara hunnit gå 40 min med både igår och idag vilket gör att mitt samvete över henne är mycket dåligt. Får försöka kompensera det i resten av veckan. Men vet ni något väldigt bra!? Hennes sena har blivit mindre svullen!! Typ första gången som det har blivit någon skillnad. Hoppas att det medför något positivt. 

Princen går som tåget och rids ganska mycket just nu. Han ska trappa ner framåt helgen så han har full speed inför nästa veckas lopp. 

Asta den lilla stackaren missar sitt lopp imorgon och ska vila lite nu.. Väldigt tråkigt. 

Nu är det dags för förhör på alla dessa instuderingsfrågor jag har. Kanske någon mer fastnar om jag har tur! Jag har ändå en lyxvecka då jag bara behöver åka till skolan på fredag vilket innebär att jag slipper kriga med dessa tåg och bussar fram tills dess.

<3 dig 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela