Malin Åkerström

Skört som silke

Publicerad 2015-10-28 14:08:44 i Allmänt,

Gårdagen började med skola men bara till 12 så det var okej. Efter den åkte jag direkt till Asta och Princen och red båda. Princen är superpigg, hoppas att han kan hantera sin energi på rätt sätt idag när han ska tävla på Täby. 

Åkte förbi och mockade åt de tre hästarna på foderby och hämtade upp Tequila efter det. Hos mina hästar red jag bara ut och joggade lite lätt på Contendra. Vi hade sällskap så hon var snäll. Lite trött i sina bakben sedan dagen innan. 

Åkte tillbaka till foderby och red markarbete på Apple och Pysen på kvällen. Apple rider vi korta pass och skrittar ur före eller efter då hennes kondition är obefintlig ännu så länge men hon verkar superfin och var mjuk och fin. 

Åkte sedan vidare till min bror som skulle bjuda på middag, det blev pizza som jag hämtade upp på vägen. Min bror äger och han är en helt fantastisk människa även om han slåss ibland när vi umgåtts för mycket. Sen åkte jag hem och somnade rätt så direkt. 

Idag började jag dagen vid 08 på foderby. Red först ut en sväng på Topanga som var pigg och glad. Fantastiskt väder också så mycket bättre start kan man inte få på en dag. Trimmade på duktiga Apple och mockade och fixade innan jag åkte till mina och red ut på Wicky. 

Wicky vilade igår och var därför väldigt pigg idag. En bit på säkert 50 meter drog hon iväg i galopp, snabb galopp och det gick inte att stanna henne.. Det är då jag får panik, panik över det där benet som är skört som silke. Hon måste hålla sig på mattan men det är svårt att hindra henne. Jag har lagt upp hennes igångsättning för att bygga upp och stärka hennes sena på allra bästa sätt. Det är lätt att ha henne lugn från marken men nu är det dags att rida. Senan får bära eller brista men ändå så är det så nervöst på något sätt. Jag hoppas så innerligt att den blir bra för all framtid.. Wicky är som hon är och det måste hon få vara. Hoppas senan inte är mer svullen imorgon. Då kan jag andas ut och njuta av ännu en dag på hennes rygg. Älskade häst<3

Nu måste jag sluta grubbla och skriva och skynda till Täby och Princen!!



Apple 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela