Malin Åkerström

Lotta träning

Publicerad 2015-10-15 20:23:53 i Allmänt,

Precis just nu sitter jag i bilen påväg hem från vällsta efter att ha tränat för Lotta. Contendra var lite av ett monster i början men efter en stunds trimmande och super grymma övningar så lossnade det och hon var riktigt ridbar och följsam. Dagens övningar var precis vad vi behövde. Om vi hade kunnat trava travbommarna i början så hade det såklart varit ännu bättre men Contendra säger ett starkt nej till det fortfarande ;). Tycker sprången känns bättre och bättre och jag har en massa övningar jag måste hinna finslipa på innan nästa gång. 

Veckan har gått i ett känns det som, skola i måndags, kontoret hela tisdagen, redovisningar i skolan hela dagen igår och idag har vi hållit på med en observationsuppgift vilket vi även ska imorgon.

Princen har jag ridit hela veckan utom idag och det funkar bra. Har börjat ställa högre krav på honom och han accepterar de bra.

Wicky har jag joggat med varje dag hittills denna vecka och idag var första gången med 10 min. Tiden sniglar sig fram med henne. Jag vill rida.. Hade kunnat göra det nu men jag vill först göra henne 200% redo. Men hennes återbesök borde bli om ca 1månad eller lite mer kanske. Vi får se hur det ser ut för de andra hästarna som också ska åka med. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela