Malin Åkerström

Långa dagar men massa häst

Publicerad 2015-10-30 21:41:44 i Allmänt,

Det blir långa dagar fulla med häst vilket är tur får då trivs jag som allra bäst. 

I onsdags gjorde Princen ett superlopp och kom 4a. De 5 första får pris och pengar. Efter två mindre bra lopp kändes det skönt att han är på g igen!

Honey hoppade super på kvällen och ska tävla på söndag så hoppas på att hon känns lika bra då. 

Igår minns jag knappt hur dagen såg ut men jag hoppade studs på Apple, Pysen och Topanga. Tycker att de gjorde de bra, Apple kämpade på, Pysen var någorlunda lydig och prinsessan Topanga perfekt. 

Red en pigg Asta också på vällsta innan jag tog mina hästar som slutstation för dagen. Wicky var ute på sin tur och jag trimmade Contendra som äntligen kändes rätt bra igen! 

Idag började jag på foderby och red ut på Topanga tillsammans med min kompis Bella som lånade Apple. Kul att träffa Bella som bor runt i hela världen och endast är hemma ett par veckor om året :/ 

Åkte till vällsta och red Agnetas dressyrhäst Fia och sen Asta. Dock kändes Asta inte så bra så hoppas att det inte är något dåligt..

Mina tjejer red jag ut på vilket jag alltid gör på Wicky som måste gå på hårt underlag. C red jag med Sofia så hon uppförde sig idag igen. Kanske denna svacka börjar vända!? Jag hoppas allt vad jag kan. 

Jag börjar sakna min familj.. Men mest mormor!! Jag trivs inte alls med att bo själv. Det är hur tråkigt som helst och man är ju så ensam. Tack och lov har jag min hund. Hon är fantastisk och följer med mig hela dagarna. Att en hund ska vara människans bästa vän håller jag med om. Vem orkar man annars umgås med 24 timmar om dygnet utan att bli irriterad på?

Maria Pys får stå för bilden. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela