Malin Åkerström

Forever alone

Publicerad 2015-10-25 21:18:41 i Allmänt,

Herregud så tomt och ensamt det blir nu när familjen och släkten har åkt till Kanarieöarna och Fredrik är i Helsingborg. Ensam kvar hemma är jag och Tequila i en hel vecka. 

Känner mig inte alls på topp denna helg.. Men jag försöker glädjas åt det som är bra. 

Igår hoppade jag lite på Contendra. Inte alls högt men en övning vi har fått av Lotta i läxa. Hon gjorde den långt över förväntan och kändes super och som att hon verkligen förstod vad jag ville få ut av henne. 

Men gårdagens stora händelse var att jag red på Wicky!! 9 månaders väntan och längtan. Hon var pigg och eftersom hon är det så kommer jag backa bandet och trava Max 10 min om dagen om hon känns någorlunda lugn annars mindre. Men vad roligt det var och vad jag hoppas att jag får stanna på denna rygg bakom de gulligaste små öronen i världen. 

Kvällen och natten spenderades med Jenny hemma hos Marika som fyller år idag. Kira träffade jag också där. Kul att träffa dem igen! 

Idag är jag segast och ensamast i världen. Men jag har varit i stallet och ridit ut på både Wicky och Contendra. 
Contendra var inte rolig och stod mest på bakbenen och var spänd som jag vet inte vad. En fin fläskläpp gav hon mig också. Wicky var också lite knäpp men jag lyckades trava en bra bit då hon kändes fin och lugn. Bästa lilla Wickan vad glad jag är över att få sitta på henne igen. 

Snart ska jag våga mig ut i mörkret för Tequilas kvällspromenad och jag är mörkrädd så vi får se om vi överlever.. 

Bra läpp, tack tendris!


Kärlek!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela