Malin Åkerström

Tävling

Publicerad 2015-11-01 22:40:01 i Allmänt,

Idag har jag tävlat Honey igen och denna gång i Lurbo. Hon var dubbelnolla och vann 110 och hade två skitpet i 120.. Det ena för hon blev rädd för en funktionär som stod i vägen och det andra för jag inte var tillräckligt snabb att fixa galoppen i en tajt sväng. Men hon kändes superfin faktiskt och är med mig på noterna. 

Innan jag åkte till Lurbo så tog jag morgonfodringen och utsläpp i mitt stall. Red även ut på Contendra och Wicky. C och jag har kämpat med järnvägen idag då hon inte ens kommer i närheten av den innan hon börjar stegra och vända och bli så sjukt istadig och jag kan inte påverka henne då... Men skam den som ger sig, hoppade av och gick över den först och red på ängen där hon var superfin!! Lycklig över det är jag. Kanske vi kan få koll på grejerna igen. Avslutade med att skritta minst 10 gånger fram och tillbaka över järnvägen. Så den striden står jag som segrare i efter idag. Man kanske tycker att jag inte borde rida där eftersom det blir problem men ju fler ställen jag liksom accepterar att inte vara på ju fler ställen kommer det att bli tills jag inte kan rida alls. Känner mig nöjd med henne idag. Vi hoppade igår och hon gjorde så många fantastiska språng så jag är lycklig över det även om hon var svår mellan hindren. Fick trimma en bra stund när jag hade hoppat klart men jag henne fin då med. 

Wicky har galopperat idag, kändes ungefär som att rida omhoppningen på Honey för hon hoppade ungefär lika högt och sprang lika fort. Var uppe nu på kvällen och myste och kollade senan som inte verkar ha tagit skada..

Efter Lurbo trimmade jag på Princen och red sen dressyr på Topanga. Det heter dressyr när man tar på dressyrsadeln.. Fin var hon min Topanga och kändes mer allert idag. Skönt för henne med en lugnare vecka med mycket uteritter. Hon är mitt älskade lilla hjärta <3 

Nu är familjen hemma igen. Skönt! Jag känner mig trött efter veckan. Men denna vecka ser ut att bli lugn vilket känns skönt men  jag kommer säkert hinna bli uttråkad...



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela