Malin Åkerström

Friends

Publicerad 2015-11-28 21:17:14 i Allmänt,

Denna helg blir det mycket häng på friends eftersom det är horse show. Allt annat ska också hinnas med så dagarna blir långa men roliga. 

I torsdags var jag och Maria och hoppade för Lotta. Jag tog Topanga och hon var så himla fin. Felfri genom hela träningen och kändes hur fräsch som helst. Kände mig helt fylld av energi efter vilket verkligen behövdes. 

Wicky har haft några jobbiga dagar då hon har stegrat, sprungit på bakbenen och galopperat hem till stallet med mig på utan att jag kunde stanna henne... Kände mig väldigt uppgiven över det. Mamma skulle tömköra henne idag var tanken men jag morgonfodrade imorse och kände att jag ville rida så det gjord jag. Hon var väldigt het men inga stegringar och hon kändes fin igen. Det är snabba vändningar när man håller på med hästar men det är ju också det som gör att man brinner så starkt för de fyrbenta djuren. 

Åsa och Ninni mina favorit dalmasar har bott hos oss i två dagar och livat upp stämningen. 

Princen har nästan blivit hopphäst och både hoppat hinder och studs i veckan. Asta fick studsa lite idag vilket var hur längesen som helst som hon gjorde sist men hon var så duktig. Man vågar ju inte säga för mycket men det känns som att vi blir allt bättre och bättre kompisar. 

Imorgon ska jag tillbaka till friends och då tillsammans med Jenny!


Love you <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela