Malin Åkerström

Förolämpad

Publicerad 2015-11-20 22:04:48 i Allmänt,

Gårdagen bjöd på en rolig skoldag men sedan gick allt utför. Vi fick tillbaka våra hemtentor och jag var riktigt nöjd med min när jag lämnade in den... Men det lyste ett stort U som i underkänt över den med fet text dessutom som att det inte var illa nog. Känner mig förolämpad och nedtryckt till fotsulorna. Jag har aldrig någonsin fått underkänt på någon uppgift någonsin. Jag hade börjat med denna uppgift i tid och var i princip klar en vecka före deadline och kände mig så nöjd... Jag hade planerat min tid väl och gjort mitt bästa! Det är det som svider, att jag verkligen hade gjort mitt bästa. Motivationen till skolan är lika med obefintlig just nu.. Hata är ett starkt ord men just nu hatar jag den mer än mest. 

Idag har jag samlat mig lite och åkt till mormor och börjat komplettera de referenser som gav mig underkänt. Eller referenserna var bra men hon vill att jag använder andra också trots att hon i ett mejl skrev till oss sa att vissa räckte.. 

Efter mormor gjorde jag i alla fall något roligt. Jag och Ninni tränade på Täby Galopp. Hon red Asta och jag Princen. Asta gjorde sitt första snabbjobb på länge och ett ord räcker för att beskriva henne, WOW! Princen och jag tog det betydligt lugnare och jobbade med avspändheten. Han hade en sådan power och det var riktigt häftigt. Princen tyckte nog att jag var dum i huvudet när jag styrde upp på upploppet utan att gasa.. Men ibland måste man hitta lugnet och ridbarheten vilket han tyckte kändes fånigt. Han är som Ferdinand hemma men på Täby är han ett lejon och ett ballt sådant! 

Efter Täby blev det en lunch med Emmie innan jag åkte mot mina stall. Kul att att vi kan träffas nu när hon bor nära mig.

Wicky skämde ut sig i ridhuset idag. Jag trodde att 4 väggar skulle få henne bättre men idag var det en ren brottningsmatch att få henne ens lite reglerbar.. Knäppa lilla älskade häst! Hon är lycka för mig i alla fall.

Avslutade kvällen med att rida ut under stjärnklar himmel på Topanga, barbacka dessutom. Vi galopperade fort som vinden och hon är alltid lika fin, lätt, mjuk och rolig! 

Nu ska jag sova, upp med tuppen för att fodra och släppa ut hästar står på morgondagens schema. 




Kommentarer

Postat av: Emmie

Publicerad 2015-11-22 22:52:48

<3 <3

Svar: ❤️❤️
mallandenbasta.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela