Malin Åkerström

Contendra <3

Publicerad 2015-11-12 08:11:26 i Allmänt,

Jag undrar om det någonsin har hänt att jag åker nöjd hem från ett veterinärbesök när hästen inte är frisk. Denna gång känner jag mig nöjd även om det är tråkigt, så tråkigt att det suger. Men jag hade målat upp en bild framför mig hur Håkan skulle säga att hon var så dålig att man inte kunde göra något för henne. Lättnaden över att det inte är så gör mig glad.

 Jag bestämde mig för att kolla allt på henne när jag ändå höll på. Röntgade rygg, nacke, ben, hältutredning, kollade tänder, gjorde ultraljud och tog blodprover. Tyvärr så köper jag nog inte så många julklappar i år för denna räkning blir nog inte så billig.. Men det var värt det. Hon har inga förändringar på röntgen utan är jättefin överallt. Hon är inte halt men vi hittade lite onda ställen som fått sig lite medicin. Ställen som passar bra in på den beskrivning jag hade på hur hon har varit den senaste tiden. Det känns bra att hitta något fel som kan förklara hur hon varit även om Håkan också säger att knäpp det kommer hon alltid vara. Knäpp men bra duger mer än väl för mig. 

Nu väntar lite vila innan ett återbesök. Älskade häst om hon bara visste hur viktig hon är för mig och hur mycket jag tycker om henne. 



Ganska så trött men då kan man mysa! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela