Malin Åkerström

Resultat Falun dag 2 och 3

Publicerad 2015-05-16 22:42:14 i Allmänt,

Igår började jag morgonen med stallfix i Åsas mysiga stall, kanske måste bli inneboende där för jag gillar det. Släppte ut Wicky i stor hage också och hon blev glad och sprang såklart men det går inte ha henne i den lilla hagen, hon trivs inte psykiskt och skadan tål sämre att hon hoppar på den. Om ett par dagar kommer hon i alla fall inte springa så mycket i den nya stora hagen. 

Virus inledde tävlingen med en felfri runda i 110cm. 

Contendra var spänd och framridningen blev inte optimal, det stod ett förfärligt läskigt tält på banan också. Två ner i 120 i trekombinationen där jag inte kom så bra in. Snäll som hoppar är hon. Det är min sak att förbereda henne väl och jag misslyckades, klapp på Contendra i alla fall. 

Maggan gjorde jag en tabbe på och vi rev ett hinder, inget pet direkt men ska man riva så ska man väl göra det ordentligt!? 4 fel blev resultatet och jag tycker Maggan är så fin! 

Idag har jag och Contendra flyttat in på tävlingsplatsen, eller egentligen flyttad vi hit igår men idag är första dagen då vi bara är här. Kul såklart men saknar redan Wicky. 

Dagen har bjudit på 100% felfritt. Maggan hoppade en svår 120 med få felfria och rörde inte en bom. Fantastiska lilla häst. Hon är en stjärna!

Contendra hoppade en maffig 130cm felfritt och blev placerad då det inte heller var så mycket felfria i hennes klass. Kul att hon levererar så bra och jag blir så stolt över henne. Den glädjen jag kände när jag red ut från banan slår så mycket. 


Fantastiska super Maggan! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela