Malin Åkerström

Mot min älskade Wicky <3

Publicerad 2015-05-06 10:59:46 i Allmänt,

Efter en kaos morgon sitter jag nu på tåget mot Dalarna och Wicky. SL suger mest i hela världen och min mormor är min räddare i nöden som vanligt. Världens bästa och så mycket älskad är hon min mormor. Skulle aldrig någonsin vilja leva utan henne! 

Dagarna rullar på även om det är lite körigt, rider Asta och Princen varannan dag vilket är lite mer än vad jag tidigare har gjort. Men det är väldigt kul och mer pengar till plånboken. Princen har utvecklats mycket och Asta blir mer och mer sammarbetsvillig. 

Jobbar med bokföringen varje vecka och har ett 9,5 timmars pass inbokat på mammas jobb nästa vecka. Nödvändigt för att jag ska kunna betala för mina hästar men med heltidsstudier är det lite stressigt. Tenta har jag på fredag också..

Contendra har jag ridit lite lugnt sen hennes fantastiska insats i lördags. Glädjer mig fortfarande mycket efter hennes 130-debut. 

Chanova är pigg som jag vet inte vad men sköter sig i ridningen. Fick jobba mycket med henne i måndags då jag red ut och hon var lite av ett yrväder men annars hoppar hon kortare banor på 60-70cm och hoppar så fint så. 

Topanga är fortfarande skadad vilket suger. En tomhet att inte få mina skogsturer på henne och min själ behöver det mycket. 

Maria vann sin andra Msv B med Pysen i helgen. Ensam felfri var hon och tvåan hade 12 fel.. Stolt storasyster! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela