Malin Åkerström

Hoppning på schemat

Publicerad 2015-05-08 07:47:48 i Allmänt,

Både i onsdags och igår har det varit hoppning på schemat. 

I onsdags var jag som sagt i Dalarna. Hoppade Virus som är en 6-årig valack och fina fina Maggan. Båda två kändes väldigt bra. Jag ska tävla båda nästa helg så bra att få känna på Maggan en gång innan eftersom det var en månad sen vi tävlade. Virus har jag aldrig ridit så kan ju vara bra att få veta litegrann hur han funkar. Väldigt snäll och okomplicerad. 

Wicky pysslade jag med och sen gick vi en promenad. Eller hon sprang mest i sidled i någon form av passage och själv fick jag kramp i armen. Men det är min Wicky det. Tänk att bara hennes uppsyn kan fylla min själ med så mycket glädje. Hon är speciell hon <3

Igår jobbade jag först med bokföringen, sen hoppade jag bana på Chanova. En bana på allt mellan 60-90cm på 8 språng utan problem. Hon hoppar fantastiskt så fort hindren kommer upp lite i höjd. Känns lovande inför hennes tävlingsdebut även om vi får ligga i hårdträning fram dit. 

Åkte till Asta och Princen och hade lite bommar och sockerbitshinder framme. Båda två var lugna och snälla som små lamm. För ett par månader sedan trodde jag aldrig att Asta skulle kunna galoppera över en bom på utebanan utan att bocka men inte en enda gång gjorde hon det. 

Åkte och skrittde ut på en pigg Topanga innan jag återvände till mina hästar för hoppträning på Contendra för Marcus. Ville inte hoppa henne så mycket men eftersom hon var ganska vild och spänd och övningarna var super var jag med hela passet ändå. Vi hade som vanligt mycket framridning vilket jag älskar och sedan hoppad vi studs och en 7-kombination. Styrketräning och teknikövning för hästarna. Hon skötte sig hoppmässigt som vanligt men var lite väl rädd för saker mellan hindren. Vi fick igenom en del så jag är nöjd i alla fall. 


Hjärtat 


Älskade 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela