Malin Åkerström

En vecka kvar

Publicerad 2015-05-28 20:37:23 i Allmänt,

Om en vecka får jag mitt efterlängtade sommarlov. Ändå känns det som en evighet kvar. Idag fick jag tillbaka den sista anatomitentan som jag även den fick VG på men ändå inte helt nöjd ;)

Contendra har joggat ute idag efter gårdagens träning. Mjuk och fin var hon! 

Chanova har guppat över lite sockerbitshinder och är väldigt pigg för tillfället men även om hindren är 50cm så är känslan så bra. 

Topanga skrittar och galopperar och är äntligen påväg igång. Jag red henne måndag och onsdag och ska rida henne imorgon med. 

Wicky min älskade Wicky var väldigt dålig i kolik i veckan :( nu mår hon tack och lov bra. Vill inte leva utan henne vid min sida. Hon har lärt mig om vad riktig kärlek till en häst verkligen innebär. Allt handlar inte alltid om resultat och tävlingar. Under våra 3.5 år tillsammans har vi tävlat under ett år och även om det inte ens går att sätta ord på lyckan jag känner på hennes rygg så är jag så lycklig över att hon finns i mitt liv. Hennes uppsyn och personlighet är värt mer än något annat. Såklart vill jag så himla gärna att hon blir frisk och kommer tillbaka men det allra viktigaste är att hon är lycklig och oavsett vad så kommer jag alltid att älska henne gränslöst mycket. 

Det är grupparbeten i skolan just nu och imorgon har vi redovisningar... Men på söndag ska äntligen få tävla och på favvo-Maggan dessutom så det är grymt. Virus ska också med så dubbelt så roligt! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela