Malin Åkerström

Helgen

Publicerad 2015-03-30 08:24:23 i Allmänt,

Om vi börjar med fredagen så var jag i skolan och hade grupp examination, gick helt okej tror jag. 

Åkte och red Princen innan jag rullade till mina hästar. Hoppade Princen och han hoppade väldigt fint. Han hoppar med mycket rygg så det ger en härlig känsla. 

Trimmade Contendra lite mer än vad jag brukar inför tävling men det behövdes. Men hon är väldigt fin men så känslig och det som skrämde henne detta ridpass var en bom på marken. Vilken hopphäst liksom!? 

Hjälpte Maria med The Love of my life, Topanga för er som inte förstod det. Gick ganska bra. 

Spenderade kvällen i västerhaninge med saknade kompisar från Runsten. Som jag saknar tiden vi hade.. 

Lördagen spenderades på tävling som sagt och sen påbörjade jag igångsättningen av Bosse. Gick väl inte så bra men han var fin att longera och ganska så söt i alla fall även om jag inte fick rida. Kvällen spenderade jag tillsammans med anatomin. 

Igår var jag i stallet vid 09 och hemma närmare 21.30.. Gick två promenader med Topanga som har problem med en fot och inte får gå ut. Mockade åt mina, joggade en superfin Contendra, försökte med Bosse igen utan ngt bättre resultat. Sen var jag hos mormor och pluggade. 

Idag väntas min livs första salstenta.. Fyy alltså känner mig ganska nervös då jag inte vet om jag har pluggat på tillräckligt mycket saker. Har i alla fall för ovanlighetens skull ätit frukost vilket ska vara bra och sovit i 8 timmar. Så nu hoppas jag på frågor jag kan! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela