Malin Åkerström

En hälsning från min saknade

Publicerad 2015-03-05 22:19:39 i Allmänt,

Fick en hälsning från min saknade lilla Wicky under förmiddagen och redan där var min dag komplett. Att man kan bli så lycklig av en ny bild på ett så älskat litet troll. 

Har självstudier idag så jag har pluggat hos mormor. Är väl klar med plugget för veckan även om jag skulle kunna plugg mer om jag vill vara ambitiös men det vill jag nog inte vara denna vecka i alla fall. 

Åkte till stallet framåt eftermiddagen och började med Bosse. Longerade, satt upp och ner 5 gånger och red en stund i skritt och trav. Hade inte tänkt rida i veckan med tanke på huvudet men kunde inte låta bli.. Skönt att veta att han känns okej i ridningen och inte glömt vad jag lärt honom hittills. Måste också tacka min snälla Fredrik som ställer upp och hjälper mig för utan honom skulle jag inte kunna rida. 

Contendra hoppade jag för Marcus och hon var fin trots en helg med vila. Jobbiga övningar för henne idag men som hon löste långt över förväntan. Jag älskar när det kommer övningar som jag och Contendra har svårt för. Vill ju hela tiden bli bättre och utveckla henne mer och då krävs det att vi jobbar med våra svårigheter. Utvecklas gör hon hela tiden och mer och mer tycker jag om denna häst och jag är så otroligt tacksam för att hon finns.




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela