Malin Åkerström

Det rullar på

Publicerad 2015-03-18 20:27:15 i Allmänt,

Igår var jag i skolan hela dagen. Men det är den enda dagen jag måste vara där denna vecka så jag ska inte klaga. Hann dock inte rida för jag hoppade in och tog Lena Bredbergs hoppträningar på kvällen. Väldigt välbehövliga extra pengar för mig och min debut som tränare. 

Idag har jag alltså haft självstudier. Var i stallet vid halv 10 och trimmade på Contendra. Hon har tagit det lite lugnt i 3 dagar så välbehövligt inför morgondagens hoppträning. Hon var helt okej fram tills en annan som red hängde upp sin väst på staketet på utebanan där jag red. Då visade hon hur duktigt och högt hon kan stå på två ben. Men skam den som ger sig, 30 minuter senare gick hon till och med avslappnat förbi den fruktade västen. 

Eftersom Freddie var där hann jag även rida Bosse och mocka innan jag var tvungen att åka till Princen. Bosse var superduktig. Lägger volter i galopp och lyssnar bra för sin lilla rutin. Lite vingligt ibland men ändå en riktigt stjärna. 

Princen var det fart i idag. Väldigt pigg! Trimmade ett lite längre pass och han blev fin. Asta har varit på galoppen nu så därför har jag inte ridit henne. 

Efter det spenderade jag 3,5 timme med denna dumma anatomi och fysiologi...om det bara var på nervsystemet tentan var på skulle kanske till och med jag klara av det men det är på 6 system till..

Åkte sen och tog en långtur i skymningen på Topanga ute i skogen. Väldigt skönt att få släppa skolan och allt annat för en stund tillsammans med ngn man älskar så mycket.

Åkte tillbaka till mina djur och bytte täcken, mockade igen och gosade lite när Topanga var klar. Nu har jag landat hemma igen. 


Ny halm i hagen är uppskattat! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela