Malin Åkerström

Back to reality

Publicerad 2015-03-03 20:52:22 i Allmänt,

Igår var det en typisk måndag med skola.. Men sen fick jag träffa mina fina hästar och det gjorde livet lite lättare. 

Började med att slava åt min syster och hjälpa henne med min Topanga. Bara att vistats i närheten av den där hästen får mig att le. 

Åkte sen till mina djur som jag inte sett sen innan jag trillade av, eller skymtade nog Bosse när jag låg på ridhusbottnen i väntan på ambulansen. 

Trimmade en fin Contendra men fuskade med graman. Gjorde massa övergångar och det är lycka att åter igen befinna sig i sadeln. 

Bosse longerade jag lätt inspänd för första gången och satt upp på honom tre gånger men från pall efter en massa terapi övningar. Red alltså ingenting.. Får ju verkligen inte slå i huvudet igen. Men skönt att komma upp på Bosse utan att han var så rädd efter den lilla incidenten. 

Idag har jag självstudier vilket är bäst. Var en sväng hos mormor och gjorde tre av fyra tester som ska var inne denna vecka. 

Sen stallet och göra om samma process med Bosse som igår. Men satt upp och ner 5 gånger idag. Vi ska ha sådan här terapi hela veckan är planen. 

Trimmade Contendra på riktigt idag det vill säga utan graman och hon får absolut godkänt trots lite ofrivillig vila. Trimmade rätt länge och hade många fina stunder. 

Ligger just nu i mitt rum och kollar på min tv som är svart eftersom jag inte får ha den på.. Att vara hjärnskakad har klart sina nackdelar. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela