Malin Åkerström

Lång dag och guldstjärna till Virus

Publicerad 2015-07-20 00:13:38 i Allmänt,

Dagen började med fodring av hästarna här på landet innan jag åkte hem till galopphästarna. De gick varsitt pass på gräsbanan och Princen var super idag. Asta också men red lite lugnare på henne då hon tävlar i veckan. 

Åkte sen till Dalarna för tävling med världens finaste 5 och 6 åring. 

Maggan hoppade 120 och gjorde så himla många fina språng. Men jag klantade mig på en linje. Det var en räcke-räcke kombination med väldigt kort avstånd så jag satt upp lite mycket innan A-hindret och Maggan backade av lydig som hon är men hoppade i alla fall vilket hon alltid gör men språnget blev lite knasigt så hon rev. Men annars fantastiskt fin!!

Virus debuterade 130 och gjorde det strålande. En lång bana på 13 språng och med två stycken kombinationer. Men han hoppade runt lika lätt som han gjort i 110 och 120 men med finare språng. En bom ner så 4 fel blev resultatet vilket känns helt godkänt i en debut. Han är ju faktiskt bara 6 år gammal och tävlad betydligt mindre än de flesta andra 6-åringar som går 130cm. Ett hjärta av guld har han den där hästen. Han lägger alltid i en extra växel inne på tävlingsbanan också och gör allt för att inte riva. 

Nu är jag tillbaka på landet igen. Har pussar godnatt på hästarna och ska nu själv sova.


Min favorit och stora kärlek får stå för bilden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela