Malin Åkerström

Härliga landet

Publicerad 2015-07-18 23:17:11 i Allmänt,

Även om vädret har varit dåligt här ute så älskar jag landet. Det är så vackert och mysigt. Här ute sover jag som en stock länge på mornarna och trivs som fisken i vattnet. 

Jag har tagit det rätt lugnt två dagar vilket kändes välbehövligt. Har ridit världens finaste Topanga igår och idag och den coola ponnyn jag har. Contendra har jag även skrittat på och det är lite med livet som insats man gör det. Hon står gärna på två ben och far runt en massa. Men det hade jag räknat med efter 1,5 veckas totalvila i boxhage. Jag sörjer hennes skada och vill inget hellre än att få rida, trimma, träna och tävla på henne. Känns väldigt surt och så oerhört tråkigt.. Min fina häst<3

Igår var jag ute med mina kompisar här ute och vi hade en väldigt rolig kväll. Vi började med att umgås på klipporna vid vattnet nere i hamnen för att sedan hänga på en spelning i caféet. Kände att det gav mig rätt mycket energi faktiskt trots att jag kom hem närmare halv 4 imorse. 

Idag har det kliat i fingrarna på mig för att få förbereda inför morgondagens tävling men det är Åsas hästar som ska tävla så hon har fått fixa eftersom de är i Dalarna och jag här. Jag har istället putsat mina stövlar några vändor. Som jag har längtat efter att tävla!! Känns som en halv evighet sen sist.. Är väldigt taggad! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela