Malin Åkerström

Torsdag

Publicerad 2015-01-15 23:13:18 i Allmänt,

Egentligen en rätt tråkig dag har det varit. Inte gjort mycket nytta alls men hängt rätt många timmar i stallet hos mina egna stjärnor. Ryktat, putsat och fixat. 

Wicky fick en tur ute. Väldigt halt men W halkade inget alls. Kunde jogga och ta en liten galopp på ett fält i alla fall. Pigg som satan var hon men utan att bli sådär okontrollerad. Kan rida ut på henne i vilket väder som helst, om det är ljust eller mörkt. Hon bara tuffar på med öronen spetsade. 

Contendra och jag kämpade i ridhuset bland läskiga bajshögar och skvättande sand på väggarna. Men skam den som ger sig hon kan ju vara så himla fin när hennes hjärnspöken vilar lite. Stundtals superfin och höger galopp var helt perfekt men vänster tycker hon är lite krångligare. Men jag gillar henne ändå. 

Tror mina hästar trivs väldigt bra i nya stallet då de är så väldigt lugna och harmoniska. C vill dock inte äta kraftfoder så ska testa ett annat och se om det passar prinsessan bättre. 

Imorgon har jag lite mer att göra vilket är bra. Då är saknaden lättare.. Tänker på min gris minst en gång i minuten tror jag. Saknar att rida hela dagarna.. 


Mitt yrväder <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela