Malin Åkerström

Söndag

Publicerad 2015-01-11 22:39:25 i Allmänt,

Jag började min dag med att släppa ut mina hästar i nya stallet. Contendra har nog aldrig gått i en så stor hage så hon blev eld och lågor över det och Wicky säger ju inte nej till en springtur. Vad som är bra är att de har en halmbal i sin hage så de hela tiden kan pyssla med något. 

Åkte sedan hem efter att också ha mockat och tittade på Harry Potter med min pojkvän. Det har jag nog inte sagt att jag har ngn men det har jag i alla fall sen ett tag tillbaka.

Åkte tillbaka till stallet vid 2 och red ut med min barndomsvän en timme på Contendra. Är ju helt lost och hittar ingenstans men nu kan jag en väg. C var pigg och glad i alla fall. 

Trimmade sen Wicky i ridhuset och hamnade där när det var som mest folk men hon skötte sig. Gjorde inget komplicerat utan jobbade endast med att ha henne lugn. Tycker hon var duktig och det är så kul med henne!!

Har träffat 2 kompisar på kvällen och är nu hemma och håller på att gå bananas På alla dessa dumma hemsidor som jag måste registrera mig på.. Fyfan vad jag redan saknar hästarna på Runsten. Ångest över att bara släppa allt ansvar i någon annans händer.. Det här är inte lätt :(


Två små troll ute idag <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela